REDERIJ DE ZUIDWAL

Welkom aan boord van motorschip de Zuidwal

De Zuidwal wordt gerund door Jan en Janna van Twillert : Uw plezier is hun plezier!?

Een enthousiast paar dat buitengewoon professioneel bezig is om hun gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.? Wat hen onderscheidt van anderen is de enorme flexibiliteit: bijna alles is in overleg mogelijk. Daarnaast zijn beiden - als gastheer en gastvrouw - uitermate vriendelijk, meedenkend en voorkomend om u zo veel mogelijk op uw gemak te stellen maar ook maximaal mogelijk naar de zin te maken !

Zeilen biedt een unieke afwisseling van ontspanning en actie. Als u van avontuur en gezelligheid houdt ben u aan boord van de Zuidwal op het juiste schip.

Breek een paar dagen uit de dagelijkse sleur. Kijk naar de schoonheid van water en een Hollandse lucht. Geniet van de natuur en de gezelligheid, die varen met zich meebrengt. Zeilervaring is niet nodig, wel enthousiasme u mag helpen met het zetten van de zeilen, sturen, bedienen van de zeilen of u kunt gewoon relaxen en overal van genieten.

Voor al uw feesten en partijen varen wij de koers die u bepaald. U kunt de tijd net zo invullen als u zelf wenst. 
Wilt u op wat originele ideeen komen, dan kunnen Jan en Janna van Twillert u zeker helpen: zij putten uit een rijke en jarenlange ervaring!

Feestje houwen? Op de Zuidwal bouwen!

Aan boord is een keuken van waaruit geserveerd kan worden. Wij kunnen uw catering verzorgen: dit kan varieren van een hapje bij het drankje tot visbakken of barbecuen ! U bepaalt dat geheel zelf: 't is uw feestje!

De thuishaven van de Zuidwal is Spakenburg maar het is natuurlijk ook mogelijk om vanuit een andere haven te vertrekken of de vaartocht te eindigen.

Vanuit Spakenburg verzorgen wij de veerdienst naar jachthaven de Eemhof: